29 augusti 2012

Lunch!

Helt värdelös är jag. Jo jag är, på att äta. Jag känner hunger och orkeslöshet men orka laga mat! Nä!
Vanlig enmans-lunch, hur roligt är det?? Jag skulle helt säkert få ihop nåt smarrigt, men när jag blir hungrig vill jag ha mat nuu!

Och medans jag skrev det där kom jag på att jag har pasta och köttfärssås som väntar på mig i kylen sen gårdagens middag. Jipppii!

Ni andra hemmamammor, vad äter ni på dagarna?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mackor, fil, joggis. Never ever att jag skulle ställa mig och laga lunch till mig själv..

Jeanette sa...

Även fast jag önskade så ställer jag mig inte heller och kokar hönsfrikass'e :) men jag tror att det finns hemmamammor som är olik oss som inte äter mackor till lunch. Eller skall jag vara helt ärlig så äter jag varken mackor eller sötjoggis sen jag gick ner mina kilon. Så istället blir det ingenting och ett väldigt sviktande humör. Inte att rekommendera :) Och sen, beroende på hur gammalt barnet är så borde man hitta en lunch som både mor och dotter kan äta, som inte är gröt, ge mig tips! :)

Sarah sa...

omelett äter jag ofta och varierar "fyllningen" till vad som finns i kylskåpet. Gott och mättande!

Jeanette sa...

Ja omelett är smart, då borde man få en liten kylskåpstömning på samma gång oxå :)

Cila sa...

Jag dör om jag inte får ordentlig mat i mig till både lunch och middag. Så när jag lagar mat åt Maya så ser jag till att jag också kan äta av det! Två flugor i en smäll.

Anonym sa...

Jag blandar grynost, avocado, några skivor skinka och några små tomater, salt o peppar. Det är det senaste för denhär hemmamamman. Mängden varrierar beroende på om det är lunch, mellis (de få gånger det händer...) eller för att mätta hunger efter träning.
Borde passa din diet, tror jag. :)
//Z

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...