7 november 2011

Söndagsmiddag av bolstaholm-strimlor

Igår bjöd vi fammo och faffa på middag.
Hade köpt kött från Bolstaholm på skördemarknaden. En rostbiff som vi avslutningsgrillade och marinerade köttstrimlor som vi lagade igår
Jag säger bara mumma! Alla kan laga mat om de skulle ha råvaror som köttet från Bolstaholm

Det blev; stekta biffstrimlor med pepparsås, parmesan-hasslebackspotatis och en fräch sallad.

 Jag gjorde som TV-kockarna och förberedde. Här har jag fixat hasselbackspotatis, "skalat" av en majs och hackat paprika som jag skulle strö över köttstrimlorna.

 Pepparsåsen, jag gillar egentligen inte pepparsås. Men den här gillade jag. Självklart.
Jag gjorde den på på en höft. Lite lök, lite peppar, fräsa, mjöl, fräsa, buljong, soja, rödvin och grädde. Mixa så du slipper lökbitarna.

 Alltså de där köttstrimlorna var inte de där som man får i butiken. OMG säger jag, vilken kvalitet.
Riven parmesan att strö över potatisarna en stund före de är klara.

Sallad. Middagen done!

Jag kan varmt rekommendera Bolstaholms produkter. Man kan inte misslyckas med dem.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...